DIGESTIVE+++

DIGESTIVE+++

Supliment nutritional biologic activ 100%

Pret producator: de la 145 lei/buc.(30 capsule)

 

DIGESTIVE +++ este un supliment unic cu ingrediente 100% naturale, care combină un probiotic stabil, un amestec prebiotic și un amestec enzimatic complet, care promovează un intestin sănătos, combate indigestia și îmbunătățește absorbția nutrienților.

 

Se folosește un probiotic, Bacillus Coagulans, care are un spor care îi permite să supraviețuiască enzimelor digestive și „acizilor gastrici” până ajunge în tractul digestiv inferior. Studiile au arătat că acest probiotic întărește integritatea mucoasei colonului. Probioticele sunt bacterii intestinale „bune” care ajută la prevenirea proliferării bacteriilor dăunătoare și promovează producția naturală a enzimei, care este necesară pentru o digestie adecvată.

 

Prebioticul prezent în DIGESTIVE +++ este un amestec concentrat de fructo-oligozaharide cu lanț scurt, anghinare, frunze de păpădie și rădăcină de Yacon. Prebioticele sunt alimente esențiale pentru bacteriile intestinale bune.

 

Utilizarea probioticelor și prebioticelor împreună crește bacteriile bune, îmbunătățind mucoasa tractului digestiv și a colonului și sănătatea generală a intestinului.

 

DIGESTIVE +++ conține un amestec enzimatic complet pentru a ajuta organismul să descompună proteinele, carbohidrații, lactoza (zahărul din lapte) și grăsimile, pentru a maximiza beneficiile acestora.

 

De asemenea, vine sub formă de softgel pentru o mai bună biodisponibilitate și eliberare de nutrienți.

 

Prin urmare, acest supliment îmbunătățește sănătatea intestinului, ajută la indigestie și probleme de balonare, îmbunătățește absorbția nutrienților esențiali pentru organism.

Informatii si detalii de specialitate:
    0745 567 598
sau
   Completati formularul de mai jos:

  Conform statisticilor, aproape 40% dintre persoanele în vârstă experimentează în fiecare an unul sau mai multe semnale de alarmă cu privire la problemele digestive. Sistemul digestiv este un sistem foarte complex, în care moleculele mari sunt împărțite în molecule mai mici, capabile astfel să ajungă la stomac și mai târziu la intestin, care necesită enzime care se găsesc în salivă, sucurile gastrice, intestinale și pancreatice, pentru a absorbi nutrienții din alimente. Pe măsură ce îmbătrânim, organismul produce din ce în ce mai puține enzime necesare pentru o digestie corectă și o absorbție eficientă a nutrienților.

  Sistemul digestiv este unul dintre cele mai importante mecanisme din corpul uman. Cu cât sistemul digestiv este mai sănătos, cu atât sănătatea generală a corpului va fi mai optimă. De fapt, buna funcționare internă a corpului influențează cel mai mult starea de sănătate. În timp ce urmarea unui stil de viață sănătos și echilibrat este un loc minunat pentru a începe, de multe ori nu este suficient. Prin urmare, este necesar să se acționeze pentru a optimiza sănătatea sistemului digestiv, pentru a reține substanțele de care organismul are nevoie și pentru a elimina ceea ce este de prisos.

  În acest scop, LifePharm a creat un supliment 100% natural cu o formulă unică, specifică sănătății complete a sistemului digestiv: DIGESTIVE +++

  Acest supliment conține o formulă triplă brevetată care combină un amestec de probiotice, un amestec de prebiotice și un amestec de enzime complete, care promovează sănătatea intestinului, ajută la indigestie și optimizează absorbția nutrienților, asigurându-vă că păstrați numai elementele necesare.

  Probioticele sunt microorganisme vii, în special bacterii, care întăresc ecosistemul intestinal, îmbunătățind în mod eficient digestia și restabilind echilibrul intestinal compromis.

  Amestecul probiotic al DIGESTIVE +++ este format din Bacillus Coagulans (1,5 miliarde CFU) care are un spor capabil să-l facă rezistent la enzimele digestive și acizii din stomac, reușind să ajungă la tractul digestiv inferior. Este dovedit științific că aportul acestui probiotic întărește integritatea mucoasei colonului.

  Prebioticele sunt fibre dietetice speciale care ajută la creșterea și dezvoltarea microbiotei intestinale, adică toate acele bacterii benefice care trăiesc în sistemul digestiv.

  Puternicul prebiotic conținut în DIGESTIVE +++ este compus dintr-un amestec de fructo-oligozaharide cu lanț scurt, anghinare, frunze de păpădie și rădăcină de Yacon.

  Utilizarea combinată de probiotice și prebiotice crește bacteriile „bune”, îmbunătățind mucoasa tractului digestiv și a colonului și promovând sănătatea generală a intestinului.

  Amestecul enzimatic funcționează la nivelul intestinului subțire, pentru a asigura o digestie adecvată și absorbția adecvată a nutrienților, de fapt, ajută organismul să descompună proteinele (proteaza și peptidaza), glucidele (amilaza și glucoamilaza), zaharurile (inversa și maltaza) Acid) și grăsimi (Lipază) pentru a le maximiza beneficiile, plus că conține alfa-galactozidaze pentru a ajuta la digerarea zaharurilor din leguminoase și legume crucifere și Lactază pentru a ajuta la digerarea zaharurilor din lapte și produse lactate.

  DIGESTIVE +++ are următoarele beneficii:

  • Sprijină echilibrul microbiotei intestinale pentru un intestin sănătos.
  • Oferă enzime digestive pentru absorbția maximă a nutrienților.
  • Îmbunătățește regularitatea intestinului pentru o bună sănătate a colonului.
  • Ajută la reducerea problemelor de indigestie și balonare.
  • Susține metabolismul pentru a ajuta la menținerea unei greutăți ideale.

  Prin urmare, un intestin sănătos susține o dispoziție mai bună, echilibrul tiroidei și ficatului și scade alergenii și toxinele din sânge.

  DIGESTIVE +++ vine sub formă de capsulă cu gel moale pentru a îmbunătăți biodisponibilitatea și eliberarea de nutrienți. Acest supliment se dovedește a fi soluția completă pentru o sănătate digestivă optimă.

  Dozare: ca preventie, se recomandă o doză de 1 capsulă pe zi, departe de mese. Pentru reabilitare si sustinerea vindecarii, este recomandata administrarea a 2 capsule pe zi.

  Toate produsele LIFEPHARM au in compozitie extractul de ou fertilizat, unic brevetat la nivel mondial.

  APELARE RAPIDA
  Terapie Laminine LifePharm

  Terapie Laminine LifePharm

  Main Menu