IMMUNE+++

IMMUNE+++ LIFEPHARM

Supliment nutritional biologic activ 100% 

 

Pret producator: de la 150 lei/buc.(30 capsule)

 

Unicul supliment care stimuleaza cresterea productia celulelor BT si NK (natural killer), adica acele structuri ale sistemului imunitar care ataca si neutralizeaza parazitii, virusii, stafiloccoci, bacterii, fungi, precancer si cancer. Acest produs are studii publicate in jurnale medicale.

IMMUNE +++ este o formulă brevetată cu ingrediente 100% naturale, care oferă o acțiune triplă pentru întărirea sistemului imunitar prin cele trei amestecuri specifice.

Sustine eficient sistemul imunitar

S-a demonstrat că aceste trei amestecuri funcționează împreună pentru a crește producția de celule albe din sânge și celule T din organism. Studiile științifice au arătat că, combinat cu suplimentul  LAMININE, eficacitatea IMMUNE +++ asupra sistemului imunitar crește cu 62%.

Suplimentul IMMUNE +++ este recomandat in preventie, dar mai ales în sustinerea vindecarii, pentru ca aduce o crestere semnificativa intr-un timp scurt, a functiei imune si a reactiei de raspuns fiziologic la mediul parazitar.

Unicul produs la nivel mondial care stimuleaza, clinic dovedit, productia celulelor B, T si NK (natural killer), limfocite, structuri ce protejeaza cel mai eficient organismul.

 

Consiliere si informatii terapeutice, cu titlu gratuit – terapii complementare – 0745 567 598

 

Pentru a achizitiona la pretul corect, apasa butonul din stanga “cumpara la pretul producatorului”, seteaza limba romana si ai produsele la cel mai mic pret. 

 

Asistenta permanenta privind serviciile si produsele companiei LifePharm: 0740 040 572.

Informatii si detalii de specialitate:
    0745 567 598
sau
   Completati formularul de mai jos:

  Formula unica ce stimuleaza, clinic dovedit prin studii publicate in jurnale medicale, productia celulelor B, T si NK (natural killer), acele structuri ale sistemului imunitar care combat parazitii, virusii, fungii, cancer (studii aici).

  IMMUNE+++ Lifepharm

  În fiecare zi, corpul este supus în mod constant atacului  virușilor, bacteriilor sau parazitilor. Cu trecerea timpului corpul începe să îmbătrânească, sistemul imunitar este compromis, făcându-l incapabil să reacționeze la toate atacurile externe. Cercetările efectuate de Institutul Național pentru Îmbătrânire din Statele Unite au arătat că, pe măsură ce îmbătrânim, celulele imunitare își pierd capacitatea de a comunica între ele.

  Doar o dieta adecvata și un stil de viață sănătos nu sunt adesea suficiente pentru apărarea organismului, este necesar să se consolideze sistemul imunitar.

  IMMUNE+++ Lifepharm, un supliment 100% natural

  Pentru aceasta LifePharm a creat IMMUNE +++, un supliment complet natural care stimulează apărarea imună naturală a corpului printr-o acțiune triplă. Blendurile din care este compus acest produs simbiotic sunt recunoscute ca avand un potential imunologic deosebit de eficient.

  IMMUNE+++, un blend din trei amestecuri unice

   

  • Amestecul Opti-Shield, un complex de polizaharide și o combinație de trei tipuri de ciuperci benefice (ciuperci Maitake, Reishi și coadă de curcan). După cum s-a dovedit prin studii științifice, complexul polizaharidic crește capacitățile defensive ale celulelor care au sarcina de a elimina bacteriile și virușii. Ciupercile Reishi, Maitake și coada de curcan susțin apărarea împotriva celor mai grave afectiuni, induse de agenți patogeni. Acest amestec special de ingrediente oferă sistemului imunitar instrumentele necesare pentru o apărare eficienta.
  • Amestecul patentat Life-C este o formă extrem de eficientă de vitamina C, care posedă un sistem unic de livrare, ce îi permite să intre rapid în organism. Rămâne la nivelul tesuturilor de două ori mai mult decât vitamina C obișnuită, asigurând o apărare imună care durează până la 24h.
  • Amestecul de plante format din: Camu Camu, un fruct din Brazilia care conține una dintre cele mai stabile formule de vitamina C care pot fi găsite într-un fruct. Acerola, o planta tropicală bogată în vitamina C. Ashwagandha, un remediu ayurvedic tradițional, cunoscut și sub numele de ginseng indian, care vizează celulele mutante și reduce daunele provocate ADN-ului. Cătina, o plantă răspândită în Europa, Asia Centrală și nord-estul Chinei, care este un concentrat de vitamina C (conține între 20 și 30 de ori mai mult decât o portocală) cu proprietăți protectoare. Rodia, un fruct popular cu proprietăți antioxidante cunoscute și un efect cardioprotector, care reduce inflamația din organism.

  Detalii

  Toate aceste ingrediente stimuleaza productia celulelor B, T, NK, întărind sistemul imunitar. Realizeaza o apărare eficientă împotriva agenților patogeni, inflamației, infecțiilor, virușilor și bacteriilor, precum si mutatiilor tip cancer.

  IMMUNE +++ are, de asemenea, un strat enteric care îl face capabil să reziste condițiilor acide din stomac, permițând activarea  blendului la nivelul intestinelor.

  Pentru eficacitatea reactiei in organism a produsului, se va respecta schema de administrare recomandata.
  Administrarea sinergica cu Laminine potenteaza eficacitatea produsului.

  Toate produsele LIFEPHARM au in compozitie extractul de ou fertilizat, unic brevetat la nivel mondial.

  Asistență constantă!

  Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
  Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
  Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele!

  Terapeut Brinzoi Silviu

  telefon: 0745 567 598
  facebook: https://www.facebook.com/TerapeutBrinzoiSilviu
  despre mine: Terapeut Silviu Brinzoi 

  Toate produsele LIFEPHARM au in compozitie extractul de ou fertilizat, unic brevetat la nivel mondial.

  Terapii alternative Immune+++

  Immune+++: Laminina sau laminine este un produs LifePharm Global Inc care va ofera cele mai multe proteine esentiale si aminoacizi necesari organismului uman, impreuna cu mecanismele de transport corespunzatoare pentru a directiona elementele nutritive, in cazul in care corpului nostru ii sunt necesare. Activator celule stem: Laminina sau laminine reuseste sa dea un refresh organsimului dezlantuind acest mecanism puternic de reparații! Laminina sau laminine are marele si unicul avantaj fata de alte produse naturiste ca in componenta sa are niște elemente care reactivează CELULELE STEM fiind astfel numit ACTIVATOR CELULE STEM, celule ce contribuie la însănătoșirea persoanei care urmează un tratament cu acest produs.

  APELARE RAPIDA
  Laminine LifePharm

  Laminine LifePharm

  Main Menu

  Senzor miscare fibaro obiecte alama cazare regim hotelier Resita | Cabina foto Iasi | traduceri autorizate Bucuresti Asigurari RCA Radauti | Incalzire electrica in pardoseala | | inchiriere avion privat convectoare electrice