Blog

Enzimele Digestive

by in Health Tips, Organic Foods 27 februarie 2018

La sfarsitul acestei lecturi veti constata,ca enzimele sunt cheia vietii.

E aproape imposibil să le exagerăm importanța pentru sănătate și e foarte greu să obținem suficiente în mod natural. După vârsta de 20 de ani, producția de enzime a organismului se reduce masiv, cu aproximativ 10% anual.
Enzimele sunt alcătuite din aminoacizi pe care fie îi creăm în corp, fie îi obținem din surse externe. Enzimele sunt pur și simplu catalizatori, fac posibile absolut toate reacțiile biochimice din organism. Ceea ce înseamnă că fără ele, nu s-ar putea întâmpla nimic: nici producerea de energie, nici absorbția de nutrimente, nici detoxificarea celulară. Viața însăși s-ar opri în absența enzimelor. Ele sunt forța de muncă a organismului. Ceva foarte important. Organismele noastre conțin trei tipuri de enzime. Primul se găsește în alimentele proaspete integrale. Enzimele ne ajută să metabolizăm hrana pe care o consumăm. Dar mor dacă sunt încălzite la peste 48° C. Acesta-i unul dintre motivele pentru care hrana crudă este importantă.

Enzimele – cheia vietii, importanta lor la nivelul organismului

Cei mai mulți dintre noi nu consumam numai alimente crude, ar fi fara prea mari satisfactii gustative. Gătitul este o expresie a umanității noastre. Și în multe cazuri gătitul chiar face anumite alimente să fie mai sănătoase. Numeroase vitamine solubile în grăsimi și alte nutrimente devin mai disponibile biologic când sunt încălzite. Roșiile gătite activeaza mai mult licopen decât crude. Vitamina A și carotenoidele din morcovi devin mai biodisponibile după gătire. Dar nu uitați că o mulțime de nutrimente hidrosolubile sunt distruse prin gătit, printre care vitaminele B și C. Când vine vorba de legume, cam 75% crud e o proporție potrivită.

O importanta cruciala pentru starea de sanatate optima o au enzimele digestive. Fiecare dintre ele este dedicată metabolizării unui nutriment specific. Amilaza descompune carbohidrații. Există în salivă, de unde pornește de fapt digestia. Lipaza manageriaza grăsimile. Proteaza prelucrează proteinele. Și mai sunt cele care descompun fibrele, lactatele etc.

Enzimele sistemice sau proteolitice, sunt catalizatoarele tuturor reacțiilor biochimice, la fel ca enzimele digestive. Nu numai că acționează în întregul organism. Ele fac multe treburi importante, cum ar fi combaterea inflamațiilor, controlarea sistemului imunitar și curățarea sângelui, printre altele.

Enzime digestive – cercetari

În ultima vreme s-au făcut foarte multe cercetări privind rolul lor în prevenirea celor două mari tipuri de ucigași, bolile cardiovasculare și cancerul. Administrarea de remedii cu enzime sistemice este una dintre cele mai bune și mai netoxice metode de eliminare a inflamațiilor de orice fel. Ceea ce-i crucial, dat fiind că inflamațiile cronice deteriorează sănătatea în ansamblul ei.
Stiti ca eu folosesc enzimele in preventia afectiunilor? Pe cele mai performante, produse de Lifepharm Global.
Dar ce nu stiti este cum se le faceti sa isi indeplineasca misiunea. Altfel ele raman doar enzime digestive fara a ajuta prea mult administrarea lor in patologii.
Digestive+++ este 4 in 1, adica are patru blenduri, cu efect remarcabil. Potentat de Laminine, efectul este incomparabil. Sunt utilizate in toate patologiile pentru ca stimuleaza cresterea eficientei oricarui tratament alopat sau complementar.

Gasiti informatii detaliate despre terapii alternative de succes accesand link-ul: www.terapeutbrinzoisilviu.ro.

SA VA FIE DE FOLOS !

 

Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele.

Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative 

 

 
 
 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cart
    ×

    Bună!

    Faceți clic pe una dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

    × discută direct cu Silviu Brînzoi