LAMIDERM APEX

LAMIDERM APEX LIFEPHARM

Serul cu ingrediente biologic naturale 100% 

 

Pret producator: de la 300 lei/buc.

 

Lamiderm APEX este cel mai eficient ser de regenerare a celulelor pielii la nivel mondial. Compania Dermatest a declarat acest ser, drept cel mai bun ser din lume in 2020 pentru regenerarea pielii (echivalelntul premiului Nobel in lumea suplimentelor nutritionale). Este biologic natural și conține extractul fertilizat de ou, patentat de LifePharm, care, clinic dovedit, stimulează productia celor trei  componente ale pielii, redându-i elasticitatea, fermitatea și luminozitatea. In doar 3 zile, prin creste nivelul fiziologic al colagenului cu 250%, elastinei cu 200% și fibronectinei cu 350%.

 

Colagenul face pielea mai compactă, elastina crește elasticitatea pielii, iar fibronectina susține și îmbunătățește matricea pielii și accelerează vindecarea rănilor. Formula de extract fertilizat din ouă este, de asemenea, o sursă de lisil oxidază, o enzimă naturală găsită în pielea umană, esențială pentru o piele sănătoasă și un aspect tânăr, influențează lungimea și fermitatea fibrelor pielii. Adăugarea de extract elvețian de plante reduce petele întunecate ale pielii cu 70% și îmbunătățește tonusul pielii, iluminând fața. Amestecul exclusiv de kiwi, căpșuni, rodie, afine și extract de fructe de afine ajută la refacerea pielii deteriorate și la regenerarea celulelor pielii. Combinația dintre CoQ 10, vitamina C și vitamina E combate radicalii liberi, încetinind îmbătrânirea pielii. În plus, uleiul de cocos și sucul de aloe vera optimizează absorbția naturală a ingredientelor.

LAMIDERM APEX este o terapie de regenerare/intinerire 100%!

La livrare primiti bonus, o sticla de apa beauty kangen, care creste efectul fiziologic al serului.

Consiliere si informatii, cu titlu gratuit – tratamente alternative0745 567 598

 

Pentru a achizitiona la pretul corect, apasa butonul din stanga “cumpara la pretul producatorului”, seteaza limba romana si ai produsele la cel mai mic pret. 

 

Asistenta permanenta privind serviciile si produsele companiei LifePharm: 0740 040 572.

Comanda produsul si informatii suplimentare:
    0745 567 598
sau
   Completati formularul de mai jos:

  Lamiderm Apex Lifepharm

  În timp, aspectul feței se schimbă și apar primele semne ale îmbătrânirii: riduri, pete întunecate, piele mai puțin elastică și mai puțin compactă.

  Deși celulele pielii produc în mod activ elastină, colagen, fibronectină și lisiloxidază (LOX), care este o enzimă care afectează lungimea și fermitatea fibrelor pielii, pe măsură ce începe procesul de îmbătrânire, celulele produc din ce în ce mai puțin LOX, colagen, elastină și fibronectină. Acesta este motivul pentru care este foarte important să reactivați producția acestor elemente, care sunt esențiale pentru obținerea pielii tinere.

  Eficienta Lamiderm Apex Lifepharm

  Lamiderm APEX este cel mai eficient răspuns pentru a preveni și a încetini semnele îmbătrânirii. Este primul ser 100% natural pentru regenerarea celulelor pielii. Este o formulă unică pe piață, deoarece, datorită compoziției sale speciale, stimulează producerea tuturor celor trei fibre fundamentale ale pielii: colagen, elastină și fibronectină, spre deosebire de alte produse care sunt capabile să stimuleze producția unuia sau două dintre aceste elemente.

  Lamiderm APEX conține formula brevetată LifePharm care constă din extract de ou fertilizat în ziua 9, un activator natural al celulelor pielii și sursă naturală de Lissil Oxidază, esențială pentru sănătatea pielii și întinerire, revitalizând structura și aspectul acesteia fără tratament invaziv.

  Mai mult, este compus dintr-un complex de luciditate, format din șapte ierburi alpine elvețiene, care are un efect de albire asupra tuturor tipurilor de piele, după cum demonstrează studiile științifice, obținând o reducere a petelor întunecate cu 70%; un complex nutritiv, dat de combinația de CoQ10 și vitamina C și E, care îmbunătățește aspectul pielii, întărește celulele și combate radicalii liberi, încetinind îmbătrânirea; un complex protector format din kiwi, căpșuni, rodie, afine și extract de afine, care ajută la refacerea pielii deteriorate, stimulează activitatea celulară și contracarează daunele razelor UV, poluarea mediului și stresul.

  Rezultatele aplicării LAMIDERM APEX Lifepharm, dovedite prin studii științifice, arată o creștere a producției de colagen cu 250%, elastină cu 200% și fibronectină cu 350% în doar 3 zile. Mai mult, folosind serul pentru o perioadă de 7 zile, rezultatele arată o creștere a elasticității pielii de la 15% până la 63%.

  Beneficii Lamiderm Apex Lifepharm

  • Previne și reduce ridurile.
  • Regenerează celulele pielii.
  • Crește fermitatea si elasticitatea pielii.
  • Reduce petele întunecate.
  • Regenerează și hidratează profund.
  • Protejează de razele UV, de deteriorarea smogului și a stresului.
  • Stimulează și crește producția de colagen, elastină și fibronectină.
  • Reda luminozitatea si stralucirea pielii.
  • Estompeaza liniile fine si microridurile.
  • Combate radicalii liberi la nivelul epidermei.
  • Reface pielea deteriorată.
  • Estompeaza cicatricile si vergeturile.
  • Reduce, amelioreaza depigmetarea, acneea, cuperoza.

  Utilizare: serul se aplicata dimineața și seara pe pielea curatata anterior. La comanda primiti, cu ntitlu gratuit, un flacon de apa Beauty Kangen. Aici despre tipuri apa kangen. Aici despre proprietati apa kangen.

  Administrarea sinergica cu Laminine potenteaza eficacitatea serului.

  Toate produsele LIFEPHARM au in compozitie extractul de ou fertilizat, unic brevetat la nivel mondial.

  Asistență constantă!

  Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
  Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
  Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele!

  Terapeut Brinzoi Silviu

  telefon: 0745 567 598
  facebook: https://www.facebook.com/TerapeutBrinzoiSilviu
  despre mine: Terapeut Silviu Brinzoi 

  APELARE RAPIDA
  Laminine LifePharm

  Laminine LifePharm

  Main Menu

  Senzor miscare fibaro obiecte alama cazare regim hotelier Resita | Cabina foto Iasi | traduceri autorizate Bucuresti Asigurari RCA Radauti | Incalzire electrica in pardoseala | | inchiriere avion privat convectoare electrice