LAMININE

LAMININE LIFEPHARM

Pret producator: – de la 150 lei/buc.(30 cps.)

                             – de la 600 lei/buc.(120 cps.)

 

 

Supliment nutritional biologic activ 100%

 

LAMININE® este un produs unic pe piața mondiala, deoarece conține o formulă brevetată cu ingrediente naturale (extract fertilizat de ou la nouă zile, fitoproteine ​​și proteine ​​marine) care acționează atât la nivel fizic, energetic, mental, cât și emoțional.

Un supersupliment complet ce aduce beneficii multiple, acționând acolo unde organismul are cel mai mult nevoie și asigurând toate proteinele și aminoacizii esențiali, ceea ce induce un echilibru psihosomatic de durata.

Ajută la reducerea stresului, scăderea nivelului de cortizol („hormonul stresului”), creșterea nivelului de serotonină, oferind un sentiment de liniște și echilibru psiho-fizic, îmbunătățind, de asemenea, calitatea somnului. Crește performanta functiei cognitive, stimulând concentrarea, memoria și atenția. Menține un nivelul sănătos de zahăr in sânge. Îmbunătățește sănătatea, aspectul și elasticitatea pielii, promovând producția de colagen, elastina si fibronectina. Crește libidoul si potenta. Sunt extrem de multe beneficii, atat observabile, cat si la nivelul profund al corpului fizic. Noi cei care ne administram produsul zilnic, nu traim si imbatranim la fel ca ceilalti semeni ai nostri. Pe scurt, optimizeaza toate dimensiunile fiintei umane!

LAMININE® este un produs antianging 100%, deoarece protejeaza telomeri, încetineste procesul de îmbătrânire și regenereaza complet organismul cu celule noi, stem.

Consiliere si informatii terapeutice utile, cu titlu gratuit – terapii alternative

 Terapeut certificat Brinzoi Silviu: 0745 567 598

 

Pentru a achizitiona la pretul corect, apasa butonul din stanga “cumpara la pretul producatorului”, seteaza limba romana si ai produsele la cel mai mic pret. 

 

Asistenta constanta privind serviciile si produsele companiei LifePharm: 0740 040 572.

Comanda produsul/informatii suplimentare:


    0745 567 598       0740 041 572


sau
   Completati formularul de mai jos:

  Pentru modul spectaculos in care impacteaza calitatea vietii noastre, ar merita sa primeasca premiul Nobel!

  Ce este LAMININE ?

  Este un produs cu extract  din ouă fertilizate de găină, recoltat în a noua zi de incubație, o tennologie avansata de regenerare cu celule stem a organismului.

  Ingrediente LAMININE

  Ingrediente:  contine o combinatie naturala de nutrienti, extract de ou fertilizat (factorul de crestere FGF 2 – bioactivator de celule stem), 22 de aminoacizi esentiali, proteine marine (cartilaj de rechin), fito-proteine (mazare, nu soia), polipeptide si oligopeptide, care se formeaza dupa fertilizare . Aceasta combinatie este unica la nivel mondial.

  Indicatii

  • Pentru crearea extractului sub forma de pulbere se  utilizeaza o metodă  proprie, unic patentata
  • Formula revolutionara este protejata de brevete și mărci comerciale
  • Prin incubarea ouălor de găină fertilizate timp de 9 zile, aceasta generează Extract Etapa PreEmbryonic – bioactivator celule stem
  • Este un superaliment natural obținut din substanțele nutritive care sunt sursa vieții.

  Prelucrarea  și utilizarea acestui ingredient natural  are costuri ridicate,  motiv pentru care alte companii nu folosesc acest ingredient, deoarece majoritatea preferă să utilizeze ingrediente  ieftine care le oferă  marje de profit mai mari.

  Produsul LAMININE a fost lansat pe piaţă din SUA, după 82 ani de cercetări, iar azi este prezent in peste 35 de ţări, avand milioane de consumatori.

  Cui ii apartine descoperirea?

  Bioactivatorul celular a fost descoperit  în anul 1929 de doctorul canadian Dr. John R. Davidson. El a folosit oul de gaina fertilizat ,observând că dupa ziua a noua, oul a suferit un puseu de creștere incredibilă, logaritmica ca si multiplicare celulara .

  50 de ani mai târziu, oamenii de știință norvegieni Dr. Bjodne Eskeland și Nils Christian Mortensen au făcut aceeași descoperire ca si dr. Davidson,  ouale de găină incubate, fertilizate conțin substanțe nutritive care sunt sursa vieții.

  Cum înțelegerea nutrițională și științifică a avansat semnificativ în aceasta perioada, s-a concluzionat că substanțele nutritive extrase conțin o combinație specială de aminoacizi și fracțiuni proteice ce ofera beneficii semnificative pentru sănătate.

  În 2006, dr. Eskeland a publicat o carte intitulata ”Miracolul anti-îmbătrânire al Norvegiei„.

  Motivul pentru care Laminine este un supliment alimentar eficient, se datorează faptului că provine dintr-o sursă naturală (ou), numita de nutritionisti „alimentul complet”, combinația  perfectă pentru a crea viață. Natura nu greșeste și  cele mai multe suplimente de pe piata fac doar  incercarea de a ghici echilibrul corect, sinergic și cantitatea de ingrediente. Laminine este extras și prelucrat printr-un proces patentat, care sintetizeaza substanțele nutritive la inceputul procesului exploziv de creștere din interiorul oului.

  Acest amestec special a fost în cele din urmă brevetat de compania LifePharm.

  Biofactorii de activare si regenerare cu celule stem

  Biofactorii de proteine, cum ar fi FGF-2, sunt disponibili numai în acest extract de ou, particularitatea este că direcționează molecule specializate pentru a repara sau regenera celulele deteriorate, utilizând sinteza aminoacizilor. Acești factori unici joacă un rol important în proliferarea și diferențierea celulelor în aproape toate organele, reglând activitatea mai multor gene.

  Formula unica  ajuta la regenerarea celulelor  afectate de stres oxidativ (procesul natural de imbatranire) sau de boli. Corpul are propriul mecanism de reparare si are capacitatea de a regenera celulele deteriorate, stimuland productia celulelor stem in maduva spinarii, dar la administrerea Laminine, activeaza milioanele de celule stem latente care captusesc fiecare tesut.  Mecanismele de reabilitare incetinesc odata cu inaintarea in varsta.

  LAMININE reporneste  acest mecanism, specific perioadei de crestere  si contribuie la imbunatatirea nivelului calitativ al vietii, intr-un timp relativ scurt, dupa primele 3-5 zile de administrare, nu  la fel ca majoritatea suplimentelor de pe piata, caz în care puteti  aștepta săptămâni sau luni pentru a observa o mica diferență în starea de sănătate a dumneavoastră.

  Odata ce veti consuma corect produsul, veti intelege de ce este  supranumit ” Minunea Vietii”  in America .

  Studii, cercetari

  LAMININE a fost listată în „Biblia” americana a medicilor și farmaciștilor încă din 2015.

  Această publicatie, Physician’s Desk Reference notifica  suplimentele, medicamentele si dispozitivele medicale acreditate de FDA ( Food & Drug Administration ) și GMP (Good Manufacturing Practice ), pentru a fi utilizate pe teritoriul Statelor Unite.

  Studiile clinice efectuate au aratat efecte pozitive semnificative  asupra starilor mentale, emotionale, precum si starii generale de sanatate, dar si un nivel mai mare de energie (bazala, mentala, sexuala).

  Biofactori ajută în mod specific celulele să prolifereze, să-și optimizeze funcțiile și să protejeze ADN-ul acționând asupra enzimei telomerice.

  Capetele cromozomilor se numesc telomeri și protejează ADN-ul de daune. Studiile arată că lungimea telomerilor este puternic asociată cu îmbătrânirea, nivelul de stres și sănătatea, dar mai ales cu speranta de viata. Când telomerii sunt mai scurți, celulele stem îmbătrânesc mai repede și nu se mai pot diviza, ceea ce duce la îmbătrânirea mai rapidă a corpului. Studiile efectuate cu LAMININE arată că aportul zilnic de 4 capsule, mareste speranta de viata,  prin creșterea activității enzimei telomerazei, care protejeza si mentine lungimea corespunzatoare a telomerilor.

  Produsul este un adaptogen natural, regleaza conectarea optima a organismului la mediu, favorizeazã stabilizarea  proceselor biologice cu efect de imbunatatire a randamentului sistemelor fiziologice.

  Este un puternic stimulator al procesului de reducere oxidativa (neutralizare a radicalilor liberi–redox), regenereaza  tesuturile, are un efect benefic asupra sanatatii psihice a persoanelor (ameliorarea sindromului neurastenic, reducand stãrile de depresie si anxietate), energizeaza intreg organismul, echilibreaza sfera emotionala, schimba atitudinea. LAMININE  optimizeaza fiinta umana in toate dimensiunile de manifestare!

   

  Beneficiile LAMININE:

  • Menține si optimizeaza functia cognitiva.
  • Oncoprotector eficient (detalii aici).
  • Creste speranta de viata, protejeaza telomerii (cercetare independenta aici).
  • Sustine reabilitarea epidermei in psoriazis (marturie aici).
  • Stimuleaza productia hormonului serotonina (hormonul fericirii).
  • Reduce stresul fizic și mental.
  • Scade glicemia.
  • Îmbunătățește calitatea somnului.
  • Regenerează/intinereste cu celule stem organismul.
  • Stimulează cresterea productiei de colagen.
  • Reduce semnele îmbătrânirii.
  • Îmbunătățește rezistența și energia.
  • Accelerează recuperarea după antrenament fizic.
  • Îmbunătățește tonusul muscular și forța.
  • Amplifica libidoul/dorința sexuală.
  • Diminueaza rapid simptomele depresiei, anxietatii si atacurileor de panica.
  • Stimulează producția naturală de DHEA (prehormonul testosteronului).
  • Imbunatateste funcția și activitatea creierului.
  • Crește acuitatea mentala si memoria.
  • Protejeaza A.D.N.-ul.
  • Stimuleaza potenta.
  • Stimuleaza cresterea masei musculare.

  Alte informatii

  In cartea “Cancerul vazut din cealalta parte” scrisa de doua somitati ale medicinei alternativ-complementare, sunt mentionate suplimentele LAMININE®, DIGESTIVE+++ si IMMUNE+++, ca instrumente eficiente in combaterea cancerului. Sunt rezultate clinice cu schemele ce au la baza aceste produse premium (detalii Marturii in lupta cu cancerul).

  Dozaj: se recomandă administrarea zilnica a LAMININE® pentru rezultate peste asteptari. Poate fi consumat indiferent de varsta, nu are efecte secundare, contraindicații sau supradozaj. O schema eficienta, este o combinatie de suplimente, printre care si Laminine, precum si alte informatii terapeutice adiacente. Impactul fiziologic este dat de nivelul de expertiza a celui care lucreaza cu aceste minuni tehnologice, dar si de persoanalizarea schemelor. Dozajul optim personalizat se stabileste in functie de varsta, greutate, preventie/patologie, obiectivul de imbunatatit sau vindecat. Laminine administrare optima aici.

  Administrarea impreuna cu alte produse

  Administrarea impreuna cu celelalte produse Lifepharm (OMEGA+++, IMMUNE+++, DIGESTIVE+++, EXTRIM SHAPE/pentru slabit, OMNIA, LAMIDERM APEX) potenteaza eficienta acestora, cu rezultate mult peste asteptari. Aveti aici toate informatiile despre Terapii-alternative by Lifepharm.

  Informatii suplimentare Laminine

  Multe alte informatii in sectiunea “Marturii“.

  Pentru a achizitiona la pretul corect, apasa butonul din stanga sus “cumpara la pretul producatorului”, seteaza limba romana si ai produsele la cel mai mic pret la nivel mondial. Beneficiezi, in acelasi timp si de diverse promotii ale companiei.

   

  Asistență constantă!

  Consiliere și feedback în timp real prin diferitele medii de comunicare.
  Pentru fiecare problema exista mai multe solutii.
  Doar trebuie să știi cum sa ajungi la ele!

  Terapeut Brinzoi Silviu

  telefon: 0745 567 598
  facebook: https://www.facebook.com/TerapeutBrinzoiSilviu
  despre mine: Terapeut Silviu Brinzoi 

   

  Asistenta constanta privind serviciile si produsele companiei, pentru cei care consuma produsele Lifepharm!

  Toate produsele companiei LifePharm au in compozitie extractul de ou fertilizat, unic brevetat la nivel mondial.

  APELARE RAPIDA
  Laminine LifePharm

  Laminine LifePharm

  Main Menu

  Senzor miscare fibaro obiecte alama cazare regim hotelier Resita | Cabina foto Iasi | traduceri autorizate Bucuresti Asigurari RCA Radauti | Incalzire electrica in pardoseala | | inchiriere avion privat convectoare electrice