Blog

Suplimentul Laminine a fost laureat cu Gold Medal

by in Beauty Products, Natural Cosmetics 27 februarie 2018

Laminine Lifepharm laureat cu Gold Medal la Congresul International de Medicina Alternativa 2019

ProdusulLaminine Lifepharm laureat cu Gold Medal la Congresul International de Medicina Alternativa 2019 de catre Uniunea practicienilor de medicina complementara si alternativa, autoritatea ce reglementeaza aceasta activitate in Romania. Este unica la nivel mondial si a fost obtinuta de Romania in acest concurs.
Aceasta distinctie a consacrat Laminine, drept o tehnologie revolutionara de reactivare a celulelor stem, de  regenerare a organismului, cu rezultate peste asteptari. Este singura terapie cu celule stem care are o rata de sucees de 100%.

Terapeut a prezentat publiculului de specialitate cazuri personale cu schemele de administrare aferente. Schemele terapeutice au la baza produsele companiei Lifepharm. Spete concrete in autism (TSA), cancer, psoriazis, boli cardiovasculare, diabet s.a. Despre tratamente alternative si complementare in care este utilizata Laminine gasiti pe siteul www.terapeutbrinzoisilviu.ro. Acesta detine cea mai vasta expertiza medicala cu suplimentele Lifepharm, reprezentand tara noastra si la alte evenimente de specialitate. Mai mult decat atat, sustine pro bono, consumatorii produselor companiei LifePharm Global din Romania si din alte tari, cu scheme si informatii medicale, atat in preventie, cat si in vindecarea unor afectiuni.

A mai fost laureat cu alte doua Gold Medal la congrese internationale in anul 2022.

Observand beneficiile in multe patologii si din expertiza medicala, rezulta logic faptul ca produsele acestei companii sunt varf de gama pe nisa lor. Cu siguranta sunt printre cele mai eficiente remedii la nivel mondial. Studiati compozitia si beneficiile, plus aceasta distinctie si realizati imediat acest aspect. Beneficii in: curatarea vaselor de sange, cresterea rapida a imunitatii, cresterea calitatii vietii, optimizarea functiilor fiziologice, neuro-geneza, reechilibrarea mental-emotionala, refacerea si accelerarea metabolismului digestiv, cresterea vibratiei personale, in  tratamente naturiste cancer si multe alte aspecte de manifestare a fiintei umane.

Detalii produse LifePharm Global

Laminine, supranumita „Minunea Vietii”, este o tehnologie de regenerare/intinerire cu celule stem a tesuturilor, avand multiple beneficii si rezultate peste asteptari.

Omega+++, unica formula care previne si curata depunerile de pe vasele de sange, inclusiv la nivel celebro-vascular.

Digestive+++, reface mucoasele intestinale, restabileste echilibrul coloniilor de probiotice, inclusiv potenteaza metabolismul enzimatic digestiv.

Omnia, previne caderea parului (dupa o administrare de minim 3 luni), mentine un aspect sanatos al pielii si unghiilor.

Apex Lamider a castigat premiul Nobel in lumea suplimentelor. Este o tehnologie rapida de regenerare si refecere a epidermei (microriduri, pete, piele imbatranita, reda stralucire tenului s.a.).

Immune+++, singurul produs care stimuleaza cresterea productiei de celule B, T SI NK (natural killer), stimuleaza functia imuna a organismului.

Extrim Ehape/pentru slabit, te ajuta sa ajungi si sa mentii forma pe care ti-o doresti. Blocheaza absortia zaharurilor și carbohidraților, arde excesul de grăsime, stimuleaza metabolismul și nivelul de energie, detoxifica colonul si ficatul.

Informatii utile

Acest prestigios premiu primit de Laminine si celelalte produse ale companiei americane, il gasiti prezentat pe site-ul oficial Lifepharm (foto).

Daca utilizezi terapii complementare, suplimente nutritionale in stimularea procesului de vindecare alege calitatea. Ele devin parte din biosul tau, parte din tine.

Pe acest site puteti achizitiona produsele la cel mai mic pret (pretul producatorului) din respect pentru forta lor intrinseca de a ajuta fiinta umana si dorinta de a putea beneficia fiecare persoana de minunile tehnologiei.

In viata nu conteaza ce faci, ci cata dragoste investesti in ceea ce faci !

SA VA FIE DE FOLOS !

 

 

 

telefon: 0740 041 572

Marturii/Rezultate Cabinet Terapii Alternative

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cart
    ×

    Bună!

    Faceți clic pe una dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

    × discută direct cu Silviu Brînzoi